Dierproefvrij en op natuurlijke basis vervaardigd

CGhair test Haarlak/ Haarspray ?!?!

Ontdek Sifra Haarspray Superhold – Betaalbare CG Haarspray

Ben jij ook een fan van de Curly Girl Methode (CG) (The Curls Cult – NL ) en op zoek naar een betaalbare haarspray die aan de eisen voldoet? Dan heb ik goed nieuws voor je! Ik heb namelijk de Sifra Haarspray Superhold ontdekt, een CG-vriendelijke haarspray die ook nog eens vriendelijk is voor je portemonnee. Met slechts € 7,50 is deze haarspray een geweldige vondst! (Sifra haarspray Superhold)

Veel mensen missen de CG-haarspray van The Curls Cult – NL, omdat er weinig CG-varianten op de markt zijn. Hoewel de Bouncecurl hairspray een van de weinige opties is die in de buurt komt van een CG-haarspray, is deze behoorlijk prijzig.

Maar nu heb ik dus de Sifra Haarspray Superhold ontdekt, die naar mijn mening CG-vriendelijk is (corrigeer me als ik het mis heb) en ook nog eens betaalbaar is! Ik heb deze haarspray meteen besteld en uitgetest, en ik ben razend enthousiast. Het is tot nu toe het product dat het meest lijkt op “echte” haarlak die ik ben tegengekomen. (En ik heb al veel andere opties getest, zoals de Bouncecurl hairspray, Giovanni root spray, Got2b sculpting spritz, Syoss texture spray, Got2b altspray, volumepoeders en telsprays.)

Dus, als je op zoek bent naar een haarspray die past binnen de Curly Girl Methode en die je geen fortuin kost, raad ik je zeker de Sifra Haarspray Superhold aan. Het is een geweldige optie die je krullen de perfecte hold geeft zonder je portemonnee te plunderen. Probeer het zelf en laat me weten wat je ervan vindt!

Bestel direct de Haarspray Superhold

Referentie: The Curls Cult – NL (Curly Girl Methode (CG))