Dierproefvrij en op natuurlijke basis vervaardigd

Over ons

Hartelijk welkom op de website van SIFRA.

Graag stellen wij ons aan u voor.

Wie zijn wij

De naam SIFRA is afgeleid van onze voornamen Sita en Frank. Wij hadden het plan opgevat om een eigen cosmeticalijn te beginnen en dachten dat dit wel een leuke naam zou zijn voor ons bedrijf. Toen ook nog eens bleek dat de naam SIFRA in het Hebreeuws “Schoonheid” betekent, was het voor ons gelijk duidelijk. Deze naam zou het worden, want toepasselijker kan niet. De naam SIFRA voeren wij sinds 1990, toen hebben wij het bedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Wij zijn in 1990 gestart met een aantal producten. Het assortiment is inmiddels flink uitgebreid, dankzij de verzoeken van verschillende klanten om bepaalde producten te ontwikkelen. Als er wensen zijn, dan gaan wij samen met het laboratorium onderzoeken of wij een geschikt product kunnen maken.

Parfumvrije huidverzorgingsproducten

Door de vele verzoeken zijn wij ertoe gekomen om een uitgebreid assortiment samen te stellen met parfumvrije producten. Deze staan op de site onder het tabje allergeen- & parfumvrije producten. Wij kregen namelijk steeds meer telefoontjes van mensen met parfumallergie en eczeem, die geen geschikt product konden vinden. De parfumvrije huidverzorgingsproducten van SIFRA zijn voor deze groep mensen een uitkomst. Dit merken wij door de vele herhaalbestellingen die wij ontvangen van tevreden klanten. Klanten die blij zijn dat ze eindelijk een product hebben gevonden waar ze geen allergische reactie van krijgen, klanten waarbij de eczeemklachten afnemen. Daar doen we het uiteindelijk voor! Wij vinden het fijn dat we onze klanten hiermee kunnen helpen.

Het is vaak lastig om te achterhalen welk ingrediënt de allergische reactie veroorzaakt, maar vaak komt het door parfum die in veel cosmetica wordt verwerkt. Heeft u een nieuw huidverzorgingsproduct gekocht en u twijfelt over een ingrediënt, dan raden wij aan om het eerst te testen. Breng (2x daags) een kleine hoeveelheid aan in de elleboogsplooi. Als er binnen veertien dagen geen uitslag zichtbaar is, dan is de kans groot dat u er niet allergisch voor bent.

Gebruikte ingrediënten zichtbaar op de website

Op de website van Sifra staat bij alle producten duidelijk aangegeven welke ingrediënten het product bevat. Vooraf kunt u dus uitsluiten dat er een ingrediënt in verwerkt wordt waar u eventueel allergisch op reageert.

Vetvrije huidverzorgingsproducten

SIFRA heeft ook een productlijn met producten zonder vet. Hier zijn wij ook weer op verzoek van klanten mee gestart. De HCG-kuur, een afslankkuur in de vorm van injecties of pillen, schrijft voor dat er geen verzorgingsproducten mogen worden gebruikt waar olie of vet in verwerkt zit. Dat zou de afvalresultaten nadelig beïnvloeden. Inmiddels hebben wij meerdere producten zonder vet of olie in ons assortiment. Deze producten vindt u onder het tabje vetvrije producten (HCG-kuur) op de website.

Nederlands fabrikaat

In een Nederlands laboratorium worden de kwaliteitsproducten van SIFRA op een natuurlijke basis vervaardigd, gebaseerd op plantenextracten die bekend zijn om hun positieve werking. Uiteraard houden wij ons hierbij aan de eisen van de Europese Cosmeticaverordening.

Dierproefvrij

Al onze producten zijn uitvoerig getest op hun kwaliteit, geur en werking. Alle SIFRA huidverzorgingsproducten zijn dierproefvrij.

Algemene Voorwaarden volgens Webshop Keurmerk

Sifra heeft zich aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk en hanteert de Algemene Voorwaarden van deze Stichting, die tot stand zijn gekomen in overleg met de Consumentenbond en NTO. Op de website van Sifra kunt u deze inzien.

Volg Sifra op facebook

Sifra is continue bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten. Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe parfumvrije verzorgingsproducten, ga dan naar de Facebookpagina en like Sifra. U ontvangt dan als eerste interessante aanbiedingen.

Volg ons via Facebook: Klik hier

LICHAAMSVERZORGING VAN TOP TOT TEEN!