Dierproefvrij en op natuurlijke basis vervaardigd

Parfumallergie?

parfumallergie

Parfumvrij kan de oplossing zijn bij allergische reacties op verzorgingsproducten.

Mensen met een parfumallergie krijgen over het algemeen last van een jeukende rode uitslag met schilfering. Soms zijn er ook pukkels en blaasjes te zien.

Bekijk de PARFUMVRIJE PRODUCTEN

Wanneer u denkt een parfumallergie te hebben, dan kunt u dit het beste met een arts bespreken. De arts zal eerst een test doen om te kunnen vaststellen op welke ingrediënten u allergisch reageert.

In het dagelijks leven valt het niet mee om contact met parfum te vermijden. Het zit niet alleen in geurproducten verwerkt, maar ook in huishoudelijke producten (zoals wasmiddel) en levensmiddelen.

Let daarom goed op bij de aankoop van producten en kijk op het etiket welke ingrediënten (inci’s) hierin verwerkt zijn en of het dus werkelijk parfumvrij is. Het is dus eerst belangrijk om te weten waar u allergisch voor bent, zodat u hiermee rekening kunt houden.

Het komt ook regelmatig voor dat mensen die een parfumallergie hebben, toch bepaalde geparfumeerde producten kunnen verdragen. Een bepaald allergeen kan namelijk ook in een dermate lage concentratie aanwezig zijn, dat het geen problemen geeft op de huid.

De beste manier om te testen of u allergisch reageert op een product, is door het product gedurende veertien dagen tweemaal daags in de elleboogplooi aan te brengen.

Is er binnen die veertien dagen geen uitslag zichtbaar, dan is de kans groot dat u er niet allergisch voor bent.

Behalve het vermijden van geparfumeerde producten, is het ook verstandig om parfums van mensen in de directe omgeving te vermijden. Mensen die in hevige mate last hebben van parfumallergie, kunnen na een feestje al eczeem krijgen. Dit zit dan vaak rond de ogen en op het gezicht.

Een allergie voor parfum??

Heeft u parfumallergie, dan kunnen de parfumvrije en allergeenvrije verzorgingsproducten van SIFRA uitkomst bieden. Bij alle producten staat, op het etiket en op de website, aangegeven welke inci’s het bevat, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

SIFRA is continue bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten, zowel parfumvrije en allergeenvrije als vetvrije producten. Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe parfumvrije producten, ga dan naar de Facebook pagina en like SIFRA, dan ontvangt u als eerste interessante aanbiedingen.