Dierproefvrij en op natuurlijke basis vervaardigd

Dierproefvrij

De verzorgingsproducten van SIFRA zijn dierproefvrij.

Dierproefvrij

Bij Sifra geloven we dat schoonheid wreedheidvrij moet zijn.

Op zoek naar een beautymerk waar geen dierenleed aan te pas komt? Ons assortiment van dierproefvrije producten betekent dat u zich goed kunt voelen over uw aankoop, wetende dat er geen dieren zijn geschaad bij het maken ervan. Bovendien zijn onze producten net zo effectief als alle andere op de markt – zo niet effectiever! Dus waarom zou u ons niet eens proberen?

In Nederland worden jaarlijks ruim 500.000 dierproeven gedaan. De experimenten op dieren worden uitgevoerd om medicijnen te ontwikkelen, maar ook om de veiligheid van voedingsmiddelen, huidverzorgingsproducten en huishoudelijke producten te testen. Jaarlijks sterven er tienduizenden dieren. En daar wil SIFRA niet aan bijdragen. Wij verkopen alleen dierproefvrije verzorgingsproducten.

Verboden
Sinds 1997 is het in Nederland verboden om cosmetica te testen op dieren. Veel bedrijven doen dierproeven nu in het buitenland, om nieuwe ingrediënten en producten te ontwikkelen voor markten buiten Europa. Zo zijn dierproeven in China bijvoorbeeld verplicht. Als je cosmetica en verzorgingsproducten wilt gebruiken die dierproefvrij zijn, dan ben je bij SIFRA aan het juiste adres. Al onze producten worden in Nederland gefabriceerd en zijn vrij van dierproeven.

Voorkom onnodig dierenleed en kies voor dierproefvrij. Kies voor SIFRA.