Dierproefvrij en op natuurlijke basis vervaardigd

SIFRA’s parfumvrije shampoo helpt bij parfumallergie

Heeft u last van uw hoofdhuid na het wassen van uw haar? Misschien bent u dan wel allergisch voor parfum. In dat geval laten wij u graag kennismaken met SIFRA. Onze producten, waaronder de parfumvrije shampoo, is zowel parfum- als vetvrij. Daarnaast bevat onze shampoo vitamine B3, wat kalmerend en helend werkt voor zowel uw hoofdhuid als het haar. De shampoo is daarnaast geschikt voor dagelijks gebruik en wordt standaard geleverd in onze 200ml verpakking.

Wat is parfumvrije shampoo?

Een parfumvrije shampoo is speciaal ontwikkeld voor mensen die allergisch zijn voor parfum of een gevoelige hoofdhuid hebben. Tegenwoordig worden de meeste cosmetica product geparfumeerd om deze lekker te laten ruiken. Echter kan niet iedereen goed tegen parfum en zijn er zelfs mensen allergisch voor. Sommigen krijgen van geparfumeerde producten puistjes, blaren, jeukende rode uitslag of schilfers. Vaak is het moeilijk vast te stellen welk ingrediënt nou het allergeen is, maar de parfum die in de meeste cosmetica zit, is vaak de grootste boosdoener.

Hoe herkent u een parfum allergie?

Een parfumallergie is erg vervelend en kan gevolgen hebben voor uw hoofdhuid. Denk hierbij aan roodheid van de huid, irritatie of andere pijnlijke klachten. Als u bang bent dat u een allergie voor parfum heeft, kunt u het beste uw arts hierover raadplegen. De huisarts kan een huidtest uitvoeren om vast te stellen welke ingrediënten in parfums bij u een allergische reactie veroorzaken.

Welke shampoo bij allergie?

Als u vermoedt dat u een parfumallergie heeft, kunt u er vandaag al iets tegen doen, namelijk een shampoo gebruiken die geen parfum bevat. Bent u op zoek naar een shampoo die uw gevoelige hoofdhuid niet irriteert of een allergische reactie uitlokt? Probeer dan eens SIFRA’s parfumvrije shampoo, speciaal ontwikkeld voor mensen met allergieën of gevoeligheden. Onze shampoo is vetvrij en bevat geen parfum of allergenen.

SIFRA parfumvrije shampoo

De producten van SIFRA, inclusief onze parfumvrije shampoo, zijn zo ontworpen dat ze zacht zijn voor de (hoofd)huid en daarmee irritatie of roodheid helpen verminderen. Onze shampoo is vrij van parfum, waardoor het ideaal is voor iedereen die worstelt met gevoeligheden of een gevoelige hoofdhuid heeft.

Vitamine B3

Onze shampoo bevat vitamine B3, die uw hoofdhuid kalmeert en de gezondheid van uw haar verbetert. Bovendien heeft vitamine B3 ontstekingsremmende eigenschappen, die roodheid en irritatie helpen verminderen.

Als u last hebt van een gevoelige hoofdhuid of een parfumallergie, raden wij u aan onze parfumvrije shampoo te proberen om te zien of deze uw symptomen helpt verlichten. Zelf bij regelmatig gebruik kunt u genieten van gezond en glad haar zonder het ongemak van een geïrriteerde hoofdhuid.

Andere parfumvrije producten

In onze webshop bieden wij ook andere parfumvrije producten aan. Ontdek naast onze shampoo bijvoorbeeld ook onze parfumvrije bodyscrub en ook vrij van parfum, de SIFRA douchegel.

Heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel of over één van onze producten? Bekijk dan onze veelgestelde vragen-pagina voor meer informatie of neem contact op.